beats by dre cheap

Mama-dama-salama ...nešto kao nastavak na prijašnji post!

Nas pet prija, kao pupčanom vrpcom vezane od školskih dana...i uvijek ona: ništa nas neće rastaviti! U godini dana sve smo se udale, sve po par mjeseci razlike.

Dvije su se odmah prihvatile uloge žene i kućanice i naši izlasci, kafenisanja i tračanja su vrlo brzo nestali, a i telefonski pozivi su bivali sve rijeđi...Nas tri smo nastavili po starom. Znalo se koji dan u sedmici je rezerviran samo za nas...Ubrzo se dogodilo i majčinstvo i opet kao da smo dogovarale...u dva mjeseca razlike smo sve tri rodile. I tu se povlači jedna prija, jer zaboga ona je sad majka i žena! Ostadošmo nas dvije haharke...i sve po starom uz bračne kompromise...

 

Može me shvatiti ko god i kako god hoće, ali ne mogu se načuditi ženama koje stupanjem u brak stopiraju sve svoje društvene aktivnosti, a sva tema razgovora se svode šta je kuhala, oprala, razgrnula, gdje je mlijeko jeftinije, koliko je meso poskupilo...U klinac! Meni je 29! Još sam puna energije, elana i dobre vibre...i to moram, ali stvarno MORAM negdje ispuhati...Društveno sam biće i volim moving! Nastojim biti dobra majka i žena i ne smatram da sam išta lošija od njih, ali u kuću me nitko ne može zatvoriti i svesti moj život na kuhanje, pranje, peglanje...Moj muž ima običaj reći da me se zatvori na 5 dana u kuću da bih umrla...i baš se mislim-u pravu je!

 

P.S. Sve buduće, sadašnje, bivše mame... www.majkahrabrost.com

 

Stižu me sjećanja...
http://pcelicamaja.blogger.ba
21/10/2008 14:40