beats by dre cheap

Dečku će sutra 10 mjeseci...

... sa 8 i pol je prohodao i tek tada su nastali problemi. Šetaljka za njega više ne postoji i sve želi sam. Ni rukicu više mami ne da!

Nakon nekih desetak dana od njegovog prvog samostalnog koračanja je pao i razbio usnicu gornju... Sve što sam vidjela u tom trenutku je bila krv po cijelom licu! Panika i strah! Brže bolje smo stavili hladne obloge na usne i kad shvatih da nije ništa strašno, meni dođe slabo. Zacrni mi se pred očima i skoro se sruših. Sreća na vrijeme ga predadoh u ruke sestri! Muž me kritikuje, da ne daj bože ako malom nešto bude, trebat će se misliti koga prije voziti na hitnu! Inače nisam takva...ali valjda kad je tvoje dijete...uh!

Nakon tog pada nije 5-6 dana htio nikako na noge, ali iza toga... nema živa mira! Stan obilazi uzduž i poprijeko, sada su mu dostupne i druge stvari, a duša mu praviti nered...ako nešto složim, to je već u slijedećoj sekundi na podu!

I nešto pričam s dragim...ne daj bože da ga trebam odvesti doktoru, tužili bi me za zlostavljanje jer je dijete puno modrica :)

Stižu me sjećanja...
http://pcelicamaja.blogger.ba
26/05/2008 08:04