beats by dre cheap

Bijaše Pčelica u subotu u Dubrovniku! Išla gledat gladijatorski K-1 spektakl!

Nastupila 24 borca, sve je skupa trajalo neka 3 i pol sata, ali brate mili isplatilo se prevaliti put da se i to pogleda.

Ne mogu vam opisati tu količinu adrenalina… Nisam se nadala da će me toliko oduševiti, jer nisam pobornik nasilja, ali ovo je bio slučaj kada ti krv brže kola venama…

Ali hajmo kao ispočetka…

Muž, sestra, prijatelj i ja put pod noge, via Dubrovnik. Dole krkljanac, gužva, ne možeš maknut s mjesta. Ušli u prepunu dvoranu, našli mjesta u prvom redu (preko veze)! I čekamo… Počinje show, predstavljanje boraca, a bilo ih sa svih strana (Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija, Kuba, Brazil, Portugal, Francuska, Poljska, Grčka…). Borbe počinju…Nokaut, gušenje, slomljena ruka, bolnička kola, krv, znoj…svega! Malo se zgroziš, ali te masa ponese, navijaš!

Jebem ti miša, nisam znala da su onako zgodni borci!! Baš sam se iznenadila! A najviše me dojmio Portugalac Jose Barradas! Likčina izlazi i pleše samo tako, grabi dvije hostese za ruke i s njima se uvija, izvija…kao da ide vanka, a ne borit se! A hostese…e znate kakve su, kad sam i ja zazviždala za njima! (a nemam homo sklonosti). Za kraj je ostavljena borba Mare Peraka-dubrovačkog heroja. U prvoj rundi je riješio sve-(nimalo privlačno)-gušenjem!

Moje oduševljenje ni danas nije splasnulo! Štoviše čini mi se da me počinju zanimati WFC borbe :).

Stižu me sjećanja...
http://pcelicamaja.blogger.ba
21/04/2008 08:56