beats by dre cheap

KAKO MAMU ZACRVENITI ŠTO VIŠE PUTA U SAMO JEDNOM SHOPINGU?!?!

Idemo u Konzum da se opskrbimo za uskrsne blagdane moj sin, sestra i ja. Ogroman je shoping centar i obično kad idem sa pripremljenim spiskom treba mi jedno sat vremena da to obavim, a kad idem napamet…hm…3 sata!

 

-Ulazimo u Konzum i prvo posjećujemo štand s voćem i povrćem, Karlo ugleda banane i počinje otvarati usta u stilu njam-njam. Kako se ja odmičem od banana on je sve glasniji sa svojim capanjem, tako da se prodavačica smilovala i dala mu bananu u ruku, a on onako neoguljenu odmah usta!

-(Već par dana ispušta neke zvukove u stilu : „Di si?“) Dolazimo na dio gdje se prodaje meso, moj sin se zagleda u mesara i odjednom čuješ: Di si? Čovjek se ljubazno nasmiješi i odgovori: „Tu sam! A di si ti?“. Karlo gleda, gleda, a onda opet: Di si?. Čovjek opet odgovara, a Karlo opet ponavlja…i jedno 15 puta, dok čovjeku nije dosadilo, okrenu se i zabavi se svojim poslom, a moj Karlo nastavlja: Di si? Di si?...i onda iz petnih žila : Diiii siiiii? Se drekne prema mesaru, a jedna žena ga još napadne kako je tako nekulturan da se djetetu ne zna javiti!

-Ja razgledavam sanitarije, kraj mene stoji neka gospođa i radi isto što i ja. Odjednom čujem: aaaaa… pogledam-moj sin čupa gospođu za kosu! Ja se ispričavam i nestajem brzinom munje.

-Nije htio sjediti u kolicima gdje sva djeca sjede, pa ga ubacim unutra sa stvarima. Uzeo bocu šampona i zabavio se..Odjednom skužim da iza nas ostaje neki trag-sin otvorio šampon, okrenuo ga naopačke i stišće bocu, a onaj šampon curi po podu po cijelom Konzumu. Ja se vraćam i maramicom kupim trag šampona…

-Sretnem priju, vodi sina koji je stariji samo 15-ak dana od mog. Malac se zabavio sa Kinderom, sjedi i miruje. Dok nas dvije bacamo ćakulu, moj se prvijenac nagne i malom otme Kinder iz ruke i baci na pod, te se počne žestoko smijati!-ja ostajem bez teksta!

-Stojimo u redu za kasu, ispred nas stariji bračni par. Karlo vuče čovjeka za nogavicu i govori ta-ta, ta-ta?!?! Gospođa: Sine nije ti on tata…bar se nadam da nije!!

-I kad ja dignem prst i zaprijetim: Ne-ne, moj sin me gleda i odgovara: Da-da!

 

Neka me netko utješi i kaže mi da i njegovo dijete od 8 mjeseci radi iste stvari…

Stižu me sjećanja...
http://pcelicamaja.blogger.ba
17/04/2008 11:21